Επίτοιχοι Λέβητες Αερίου Rinnai Mirai

Rinnai

Η Diana Solar διαθέτει για την περιοχή της Χαλκίδας, τον νέο Ιαπωνικό επίτοιχο λέβητα συμπύκνωσης της RINNAI, MIRAI.

Η ιαπωνική τεχνολογία, η πλήρης γκάμα μοντέλων, 24KW-29KW-34KW, οι παροχές της συσκευής* και η ευελιξία στην εγκατάσταση κάνει τον MIRAI την καλύτερη επιλογή για κάθε σπίτι.

Εξωτερικής εγκατάστασης, µπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε ελέγχοντας άνετα όλες τις λειτουργίες του µέσω του έγχρωμου τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Rinnai. Μία Ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία με περίπου εκατό χρόνια εμπειρία στη κατασκευή συσκευών που λειτουργούν με φυσικό αέριο ή υγραέριο.
Εάν αναλύσουμε ένα ένα, τα σημαντικότερα λειτουργικά μέρη του Mirai, οι διάφορες από όλα τα άλλα επίτοιχα είναι σημαντικές.

Rinnai

Ο εγκέφαλος του Mirai. Η ηλεκτρονική πλακέτα είναι πλήρως προστατευμένη αφού βρίσκεται μέσα σε πλαστικό κουτί και είναι πλήρως επικαλυμμένη από ένα φιλμ σιλικόνης που την προστατεύει από σκόνη, υγρασία και πάγο.

Ηλεκτρονική πλακέτα Rinnai

Περιλαμβάνετε στη συσκευασία. Οι κυριότερες λειτουργίες του είναι:

 • Επιλογή του τύπου θέρμανσης:
  1. Θερμοκρασία Χώρου (όπως ένας συνηθισμένος Θερμοστάτης)
  2. Θερμοκρασία Νερού στο Κύκλωμα Θέρμανσης , για μεγαλύτερη οικονομία.
 • Διακόπτης AUTO. Ενεργοποίηση με το πάτημα ενός πλήκτρου της αντιστάθμισης. Ο λέβητας, με βάση την Θερμοκρασία Χώρου που έχουμε επιλέξει αλλά και την εξωτερική θερμοκρασία, προσαρμόζει την λειτουργία του για την μεγίστη οικονομία.
 • Προθέρμανση Ζεστού Νερού Χρήσης, για πιο γρήγορο και ευχάριστο ντους.
 • Στάνταρ χρονοπρογράμματα.
 • Ένδειξη όλων των λειτουργιών του λέβητα.

Ο αισθητήρας αντιστάθμισης είναι είδη εγκατεστημένος στο μηχάνημα. Σε συνδυασμό με την λειτουργία AUTO , μας δίνει την μεγίστη οικονομία στη χρήση. Η ένδειξη «ECO» ανάβει στο τηλεχειριστήριο για να μας ενημερώσει ότι ο λέβητας δουλεύει σε ιδανικές συνθήκες με μέγιστη οικονομία.

Η μεγαλύτερη διαφορά από όλους τους άλλους επίτοιχους λέβητες.Το Mirai διαθέτει 2 εναλλάκτες Θερμότητας στο κύκλωμα θέρμανσης που του προσφέρουν το 108,4%, ως μέγιστη απόδοση στην λειτουργία.

Ο κύριως είναι χάλκινος με μεγάλες διατομές. Σε περιοχές με πολύ σκληρά νερά ή σε εγκατάσταση παλιού κυκλώματος θέρμανσης, μας εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εναλλάκτη.

Ο δευτερεύων εναλλάκτης θερμότητας (συμπύκνωσης) είναι από Ατσάλι INOX AISI 316.

Rinnai Mirai Εναλλάκτης

Ο κυκλοφορητής είναι GRUNDFOS τύπου 15-7 . Είναι ο μεγαλύτερος κυκλοφορητής που είναι εγκαταστημένος σε επίτοιχο λέβητα και είναι παρών σε όλα τα μοντέλα από το πιο μικρό Mirai 24 kW έως το πιο μεγάλο Mirai 34 kW.Ο μεγάλος κυκλοφορητής μας βοηθάει σε περίπτωση μεγάλων κυκλωμάτων θέρμανσης.

Rinnai Mirai κυκλοφορητής

Από τις σημαντικότερες διαφορές σε σχέση με τους άλλους λέβητες αερίου.Όλοι οι λέβητες συμπύκνωσης παράγουν κατά την λειτουργία τους, ένα υγρό πολύ οξύ με PH~3. Με την πάροδο του χρόνου, εάν δεν είναι σωστά αποχετευμένο, θα προκαλέσει διάβρωση όλων των υλικών με τα οποία θα έρθει σε επαφή, μάρμαρο, πλακάκι κ.α. Όλες οι εταιρείες σας αναγκάζουν να αγοράσετε εξωτερικό ουδετεροποιητή, αυξάνοντας το κόστος της εγκατάστασης. Η Mirai έχει το δοχείο είδη εγκαταστημένο στο εσωτερικό της συσκευής.

Είναι ο μοναδικός επίτοιχος λέβητας στην Ελληνική αγορά με εργοστασιακή εγγύηση για καλή λειτουργία μέχρι τους -20 oC .

Rinnai

Πίνακας Χαρακτηριστικών

Παροχές

 • Έγχρωμο ψηφιακό τηλεχειριστήριο για την ρύθμιση θερμοκρασίας χώρου και ζεστού νερού χρήσης καθώς και τον πλήρη έλεγχο λειτουργίας του λέβητα.
 • Προ-εγκατεστημένο αισθητήριο αντιστάθμισης για μεγαλύτερη οικονομία στην χρήση.
 • Ηλεκτρική προστασία IPX5D. Κατάλληλο για εξωτερική εγκατάσταση.
 • Προθέρμανση ζεστού νερού χρήσης, για την αποφυγή αυξομειώσεων της θερμοκρασίας.
 • Διαχωρισμένες καμινάδες, για εύκολη εγκατάσταση.
 • Ενσωματωμένος ουδετεροποιητής συμπυκνωμάτων για την προστασία του χώρου εγκατάστασης.
Rinnai Mirrai

Δωρεάν Μελέτη Εγκατάστασης Λέβητα Φυσικού Αερίου

Χάρτης Φυσικού Αερίου Χαλκίδας

Πατήστε εδώ για να τον κατεβάσετε

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για ενημέρωση